Certificering

Duurzaamheid, dierenwelzijn en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vol vertrouwen laten wij ons bedrijf, ons beleid en onze producten daarom periodiek door verschillende onafhankelijke instanties keuren, controleren en certificeren. 

https://www.beimerspecials.nl/media/images/intro/fssc_22000.jpg

FSSC 22000

De FSSC 22000 is een wereldwijd erkende standaard voor de voedingsindustrie ontwikkeld door de Food Safety Certification Foundation. De FSSC 22000 is een standaard die is goedgekeurd door het GFSI (Global Food Safety Initiative). De FSSC 22000 is gebaseerd op de ISO 22000-standaard in combinatie met PAS 220 ISO / TS 22002-1 voor voedingsproducenten.

Klik op de foto voor ons certificaat.

 

https://www.beimerspecials.nl/media/images/org/certificaat-beter_leven2.jpg

Beter Leven

Beimer Specials  speelt een actieve rol in het verbeteren van dierenwelzijn. Naast ons gangbare assortiment bieden wij ook een assortiment duurzame vleessoorten aan. Bekijk meer over het Beter Leven keurmerk.

Klik op de afbeelding voor ons certificaat.

https://www.beimerspecials.nl/media/images/org/certificaat-skalbiocontrole.jpg

Bio Certificaat

Stichting Skal Biocontrole is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. Doelstelling van Skal is het bevorderen van de juiste aanduiding van biologisch voortgebrachte producten. Het gaat erom dat wat “biologisch” wordt genoemd dat ook daadwerkelijk is. Bekijk meer over het Skal keurmerk.

Klik op de afbeelding voor ons certificaat.